freeelis a scris:
- fie puneti in executare hotararea respectiva
buna seara,
In urma unui proces cu angajatorul am primit reintegrarea si despagubiri salarii majorate si indexate...
Am depus recurs pentru celelalte puncte in care instanta de fond nu ne-a dat castig de cauza .
Am adresat o notificare cu drept de somatie prin care am cerut punerea in executare a hotararii . Mi s-a raspuns ca nu e nevoie de executare silita pentru ca inteleg si respecta hotararea. Din pacate nu prea a fost asa... angajatorul "recunoscand " ca mi se cuvin drept "drepturi salariale majorate si indexate" salariul avut X nr. luni de la concediere pana la o "tentativa" de reintegrare pe un post care nu respecta decizia instantei si care era foarte clara "postul detinut anterior concedierii ".
Au trecut cele 15 zile si ma gandeam sa ma adresez unui executor jud. cand citesc pe portalul Curtii de Apel ca angajatorul depusese o cerere de suspendare executie care are drept termen inceputul lunii sept.
Cu ce schimba aceasta "miscare" a lor cursul firesc al actiunii? Mai pot face executarea silita sau trebuie sa astept decizia curtii? Eu am dovezile(corespondenta) din care reiese reaua credinta a angajatorului in a pune in aplicare sentinta data pe fond si care e definitiva si executorie.