avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Demisia din functia de consilier local mai poate fi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Demisia din functia de consilier local mai poate fi revocata(retrasa)?

Buna ziua,Stefan este numele meu,doresc sa stiu daca o demisie data de un consilier local(el si-a dat(scris) demisia cu mana lui).Si ca sa intelegeti va povestesc ceva ceva din acest caz:In cadrul sedintei de consiliui local acest consilier TRADATOR de comuna si de tara a votat ,,la rugamintile primarului..Ceea ce a votat nu are nici o legatura cu binele comunei in care locuim.Dupa toate aceste ,,l-am convins,, sa isi dea demisia de onoare in scris.Dar ulterior primarul l-a convins ca nu este bn ceea ce face si l-a facut sa se razgandeasca.Eu am dus tot dosarul doamnei secretar in sedinta trecuta si mi-a spus ca sedinta de luna aceasta acest subiect va fi pus pe ordinea de zi la care se va lua act de decizie.Toate bune si frumoase pana aici,ca din zvonurile care sunt se pare ca acest TRADATOR a mers la primarie si a dat o declaratie in fata secretarei de consiliu local cum ca nu ar mai vrea sa demisioneze din functia de consilier.

Alte discuții în legătură

Fals in acte JinJinnn JinJinnn Buna ziua, In primul rand sper ca am nimerit forumul, nu am mai postat pana acum pe acest site. In urma cu cateva luni am participat la o sedinta de ... (vezi toată discuția)
Refuz nejustificat validare mandat consilier local Stefan 183 Stefan 183 Primarul si secretarul comunei refuza sa introduca pe ordinea de zi a sedintei de consiliu local validarea unui alt consilier in locul celui care a ... (vezi toată discuția)
Cum se aplica art. 43(6) din legea nr. 215/2001? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR cum se aplica art 44 (6) din legea 215/2001, privind procesul verbal al sedintelor de consiliu local ??? este obligatoriu sa fie prezentat , procesul verbal ... (vezi toată discuția)