avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... diferenta factura
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

diferenta factura

buna ziua!am si eu o nelamurire pe care sper sa mi-o descifrati!de la 1 august 2013 servicul de apa al comunei va fi preluat de o socoetate prin contract de delegare a gestiunii,pana la aceasta data apartine Primariei!anul trecut a fost un control de la Curtea de Conturi si a constatat multe nereguli printre care si faptul ca nu s-au incasat penalitati la timp si tva!in calitate de consumator primesc acum,nu doar eu,cat si toata comuna,diverse facturi de mana cu diferente de tva la o factura din aprile 2011,ba cu diferente de pret!noi,cetatenii consideram ca nu e corect sa platim noi ceea ce le-a imputat lor Curtea de Conturi!cat e de legala e emiterea acestor facturi si ce putem pati daca nu le achitam?multumiri,cu stima,cornelia radoi
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:39, 27 Iulie 2013
Daca auditorii Camerei de conturi care au efectuat controlul le-a lasat ca masura recuperarea sumelor reprezentand diferentele de tarif si TVA-ul nefacturat, atunci emiterea acestor facturi e legala.
Daca inspectorilor le-au fost imputate aceste sume atunci emiterea acestor facturi nu este legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere patrimoniala coto coto In baza constatarilor stabilite prin proces verbal de Curtea de Conturi, intr-o institutie publica,atunci cind ,nu rezulta ,in opinia noastra,un prejudiciu ... (vezi toată discuția)
Datorie comunicata dupa 3 ani marymary marymary Sunt srl.Am un contract de inchiriere cale acces cu primaria. In urma unui control al curtii de conturi la primarie, a rezultat ca aceasta trebuia sa ne ... (vezi toată discuția)
Curtea de conturi ioanandrei ioanandrei Sunt o persoana fizica de drept privat ( SRL ) care am un contract de prestari servicii cu o institutie publica a statului , contract obtinut prin licitatie ... (vezi toată discuția)