Nu s-a schimbat nimic in legislatie (inca...).
Conform dispozitiilor Codului muncii:
Art. 119.
(1) Munca suplimentară se compensează prin ore libere plătite în următoarele 30 de zile după efectuarea acesteia.
(2) În aceste condiţii salariatul beneficiază de salariul corespunzător pentru orele prestate peste programul normal de lucru.
Art. 120.
(1) În cazul în care compensarea prin ore libere plătite nu este posibilă în termenul prevăzut de art. 119 alin. (1) în luna următoare, munca suplimentară va fi plătită salariatului prin adăugarea unui spor la salariu corespunzător duratei acesteia.
(2) Sporul pentru munca suplimentară, acordat în condiţiile prevăzute la alin. (1), se stabileşte prin negociere, în cadrul contractului colectiv de muncă sau, după caz, al contractului individual de muncă, şi nu poate fi mai mic de 75% din salariul de bază.
In conformitate cu art 41 alin 3 lit c) din CCMUNN pe anii 2007-2010:
"pentru orele suplimentare si pentru orele lucrate in zilele libere si in zilele de sarbatori legale ce nu au fost compensate corespunzator cu ore libere platite se acorda un spor de 100% din salariul de baza"
Eu nu am cunsotinta sa fi aparut vreo modificare in legatura cu aceste sporuri.
Totusi, dumneavoastra aveti posibilitatea sa solicitati, in scris, lamuriri in legatura cu neacordarea acestui spor.
Control itm
gabiclenciu
V-as ruga daca puteti sa-mi solutionati urmatoarea problema:
- o parte din salariatii mei - SRL- lucreaza cate 4 ore sambata.Ii pontez 4 ore si ii platesc ... (vezi toată discuția)