avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna intrerupt de concediu medical ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna intrerupt de concediu medical urmat de pensionare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme – am un cadru didactic care inepand cu 1 iulie a intrat in concediu de odihna- pe data de 22 iulie s-a internat in spital si a suferit o interventie chirurgicala complicata , m- a anuntat ca va intra in concediu medical pe o perioada lunga de timp - pana la sfarsitul lunii septemprie, urmand ca dupa aceea sa se pensioneze pe caz de boala –eu i-am platit concediu de odihna - cum platesc in luna iulie si august concediu medical si ce se intampla daca se pensioneaza? Ce se intampla cu banii primiti pentru concediu de odihna?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:04, 27 Iulie 2013
Pana la data pensionarii are calitatea de salariat, deci va primi indemnizatia de concediu medical.Dupa pensionare, veti putea sa ii retineti indemnizatia aferenta CO pentru perioada de la data pensionarii pana la sfarsitul anului.In general, cam nimeni nu opreste acesti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea situatie : Un angajat este in concediu medical inepand cu luna martie 2015; daca v a prezenta in continuare ... (vezi toată discuția)
Demisie , pensionare in invatamant..... Radamante Radamante Ordonanta 49/2014 precizeaza ca: 86. La articolul 284, alineatul (2) se modifica si va avea urmatorul cuprins: „(2) Personalul didactic de predare, de ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat barnar46 barnar46 Sunt incadrat in munca in septembrie 1968. In noiembrie 2008 doresc sa ies la pensie. Nu am beneficiat de concediu in anul in curs. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)