avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Registru agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Registru agricol

Buna ziua,am o intrebare la dvs,,am un act de la arhivele nationale care atesta ca stra bunicul detinea 14 ha,in titlul de propietate emis ulterior catre bunicul meu sant trecute 5 ha, in 1998 am depus cerere la primarie pt o suprafata de padure care este cuprinsa in actul de la arhive emis in 1948 dar mi s-a spus ca mi trebuie un act de propietate din 1960 pt ca diferenta de teren nu e cuprinsa in registrul agricol,ideea e ca nici pe cele 5 ha nu am dat nici un act din 1960 deci din 13 ha ne au dat doar5 ha,nu ma pricep dar totusi cum pot vedea registrul agricol sau ce tr sa fac pt a mka convinge ca nu pot intra in posesia restului de teren.va multumesc
Cel mai recent răspuns: addac , utilizator 23:42, 25 Iulie 2013
Buna ziua,
De ce nu ati actionat in instanta institutia care v-a cerut acte din 1960?
Va trebui sa consultati un avocat pentru a vedea care sunt sansele actuale.
Ati depus vreodata copie de pe actul de la arhive si cerere pentru cele 13 ha diferenta?
Ati depus cerere pentru cele 5 ha de padure?
E de discutat si de vazut situatia actuala.
av. gabriel Klein Kiritescu
multumesc pt raspuns ,pt padure da am depus cerere si copie dupa actul de la arhive dar ni s-a spus ca atata timp cat nu figureaza in registru agricol sau nu avem un act din 1960 cel din 48 nu are nici o valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru agricol anul 1948 ori recensamantul general agricol anul 1948 care poate fii luat de bun in instanta ? soparla62 soparla62 Copie dupa, Registru agricol anul 1948 ori copie dupa, Recensamantul General Agricol anul 1948. Care act poate fii luat de bun in instanta de judecata. ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Ce valoare juridica si legala are in fata instantei civile un registrul agricol din anii 1948 - 1951, privind terenuri vegetatie forestiera (teren padure) ? conform legea nr. 18/1991 si a legea nr.1/2000 soparla62 soparla62 Buna ziua, stimati utilizatori, sfatuitori, cunoscatori de drept civil, privind legile retocedarilor de terenuri. Intreb ? Ce valoare juridica si legala are ... (vezi toată discuția)