Buna ziua,am o intrebare la dvs,,am un act de la arhivele nationale care atesta ca stra bunicul detinea 14 ha,in titlul de propietate emis ulterior catre bunicul meu sant trecute 5 ha, in 1998 am depus cerere la primarie pt o suprafata de padure care este cuprinsa in actul de la arhive emis in 1948 dar mi s-a spus ca mi trebuie un act de propietate din 1960 pt ca diferenta de teren nu e cuprinsa in registrul agricol,ideea e ca nici pe cele 5 ha nu am dat nici un act din 1960 deci din 13 ha ne au dat doar5 ha,nu ma pricep dar totusi cum pot vedea registrul agricol sau ce tr sa fac pt a mka convinge ca nu pot intra in posesia restului de teren.va multumesc
Buna ziua,
De ce nu ati actionat in instanta institutia care v-a cerut acte din 1960?
Va trebui sa consultati un avocat pentru a vedea care sunt sansele actuale.
Ati depus vreodata copie de pe actul de la arhive si cerere pentru cele 13 ha diferenta?
Ati depus cerere pentru cele 5 ha de padure?
E de discutat si de vazut situatia actuala.
av. gabriel Klein Kiritescu
multumesc pt raspuns ,pt padure da am depus cerere si copie dupa actul de la arhive dar ni s-a spus ca atata timp cat nu figureaza in registru agricol sau nu avem un act din 1960 cel din 48 nu are nici o valoare.
Act de proprietate
paula21
buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)