avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Am câºtigat procesul, dar sancþiunea nu este ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Am câºtigat procesul, dar sancþiunea nu este radiatã

buna ziua o intrebare pe 01.09.2012 am primit o sanctiune de 5% pe 1 luna am atacat in instanta iar instanta a dispus inlocuire sanctiunii de 5% cu mustrare scrisa in data de 20.06.2013 fiid definitiva si irevocabila mentionez ca sa sunt functionar public am cerut restituire drepturilor salariale si o copie dupa radierea sanctiunii respectiv a mustrarii scrise conform
LEGEA nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (R). si surpriza .institutia imi da o decizie imi care imi scrie ca incepad cu data de 01.07.2013 se ilocuieste sanctiune de 5% cu mustrare scrisa si practic trebuie sa mai treaca 6 luni sa se radieze sanctiune
eu stiu ca daca a fost inlocuita sanctiune de 5% cu mustrare scrisa practic mustrarea scrisa incepe cu data de 01.09.2012 cand a fost data respectiva decizie de 5% si se radiaza peste 6 luni de zile adica in data de 01.03.2013 iar la ora actuala ar fi trebuit radiata imi puteti explica exact cum trebuie fie decizia mea de radiere a sanctiunii

Alte discuții în legătură

Schimbare treapta de salarizare ines94 ines94 Daca in luna ianuarie 2008 am primit in cadrul comisiei de disciplina ^ mustrare scrisa^ mai pot sa cer sa trec la alta categorie de salarizare? In Statutul ... (vezi toată discuția)
Examen pentru promovarea in grad profesional sarah1985 sarah1985 Daca un functionar public primeste o sanctiune disciplinara (ex: - 10% din salariu pe 3 luni si avertisment) poate participa in aceeasi perioada la un examen ... (vezi toată discuția)
Radiere sanctiune disciplinara lucdum lucdum prima sanctiune - avertisment - noiembrie 2017 a doua sanctiune - 10% din salariu pe trei luni Apoi nu a mai primit nici o sanctiune. Care sanctiune se ... (vezi toată discuția)