avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Dovada ca nu am datorii catre ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Dovada ca nu am datorii catre ANAF

cum pot sa dovedesc ca nu am datorii catre ANAF ca persoana fizica?cu certificat de atestare fiscala? cum pot sa obtin?
Cel mai recent răspuns: piticut86 , utilizator 10:55, 26 Iulie 2013
Mergeti la Administratia financiara de care apartineti cu CNP d-voastra si va elibereaza un certificat fiscal sau o adeverinta ca nu aveti venituri realizate si nici datorii,depinde la ce va trebuie.
Solicitati oficial la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs,eliberarea de certificat fiscal
Gasiti pe site-ul anaf cerere pentru eliberarea certificatul de atestare fiscala persoane fizice o listati si conpletati,apoi va faceti o copie dupa buletin si cu astea plus taxa extrajudiciara de 2 lei care o platiti la casierie cereti sa va dea acel certificat de atestare fiscala.Va duceti la biroul persoane fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare eliberare certificat fiscal lenutamaria lenutamaria Poate sa solicite alta persoana un certificat fiscal daca nu este proprietarul? Ce acte trebuie sa prezinte? (vezi toată discuția)
Bursa de studiu italia (document care sa ateste veniturile si proprietatile detinute in romania) Alx_Z Alx_Z Sunt rezident in Italia,si pentru a obtine o bursa de studiu bazata pe situatia financiara a familiei,imi cer sa prezint si un document eliberat de catre ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 stie cineva pt sector 1 unde se elibereaza un certificat fiscal, inainte era pe calea grivitei la impozite si taxe dar vad ca s-au reorganizat si mai sunt 2 ... (vezi toată discuția)