avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita indemnizatie crestere copil

Buna ,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie:
venitul din concediu prenatal,si indemnizatia de crestere copil este supusa executari silite?
Daca nu este supusa executari cum se procedeaza pentru a suspenda executarea silita pana la reluarea activitatii.
Eu am acum o proprire pe salar 1/3 dar din 20 august intru in concediu prenatal dupa care in maternitate si daca aceste venituri nu pot fi supuse propririi as vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a sista proprirea (optez pentru 1 an concediu maternal si apropo cei 500 ron primiti ca si stimulent la intoarcere se supun propririi?)

Multumesc
Sumele respective nu sunt supuse executarii silite.
Poprirea nu se poate suspenda, pentru ca dvs sunteti in CIC. Ea ramane infiintata, dar nu pot fi executate veniturile respective.
Aceasta indemnizatie reprezinta un venit neurmaribil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire pe indemnizatia de crestere a copilului? puiudenisa puiudenisa in urma cu 6 ani am faut o rata la banca .nu am mai avut posibilitatea so platesc si aigurarile au platit ei acum cei de la asigurari prin ordin judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu c_andreea c_andreea Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca in urma unei hotariri judecatoresti de executare silita se trece si la poprirea salariului chiar daca nu este pe card, si ... (vezi toată discuția)
Poprire venit concediu crestere copil ramona18121984 ramona18121984 Buna ziua. Sunt insarcinata in 5 luni si sunt executata silit de aproximativ 1 an. La 1 iulie intru in concediu de risc maternal, iar in septembrie in concediu ... (vezi toată discuția)