avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire venit concediu crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

poprire venit concediu crestere copil

Buna ziua. Sunt insarcinata in 5 luni si sunt executata silit de aproximativ 1 an. La 1 iulie intru in concediu de risc maternal, iar in septembrie in concediu prenatal. Pana cand este legala executarea? Ma intereseaza si in perioada de postnatal (1 an dupa nastere). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ramona18121984 , utilizator 23:26, 28 Iunie 2013
Buna ziua,

Poprirea silita asupra veniturilor debitorului se face prin consemnarea lunara a unei treimi din venitul net cuvenit debitorului pana la concurenta creantei.

Cuantumul sumei datorate il gasiti in adresa de executare silita, primita de la biroul de executor/i judecatoresc/judecatoresti.
In adresa veti gasi mentionate atat suma datorata cat si cheltuielile de judecata in asa fel incat sa va dati seamna exact pana cand vi se va mai face retinere din salariu.

Numai bine.
Buna seara. Stiu toate conditiile executarii, intrucat sunt executata de un an de zile. Ma intereseaza doar daca, in conditiile in care sunt insarcinata si voi naste peste 4 luni continuarea executarii este legala. Adica: legea permite ca o femeie insarcinata sau lauza sa fie executata silit? Multumesc
Nu vi se poate popri venitul din concedii medicale si apoi din indemnizatie.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal cristinatudoran cristinatudoran cum poate beneficia tatal de concediu prenatal?ce conditii trebuiesc indeplinite? (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)