avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garsoniera inchiriata - neplata chirie si cote intretinere, masuri

Buna ziua! Garsoniera mea este inchiriata si am facut contract la finante. Chiriasul nu si-a mai platit chiria de 4 luni si intretinerea de foarte multi timp. Cum pot sa procedez si unde pot sa fac plangere ca sa-mi recuperez banii (pentru chirie si intretinere)? Pot rezilia contractul de inchiriere(doresc sa fac acest lucru cat mai curand posibil)?
Cel mai recent răspuns: oana_ioana , utilizator 10:17, 31 Iulie 2013
contractul de inchiriere expira in luna ianuarie 2014 (l-am prelungit pe 01-07-2013 ca nu stiam cum sa procedez, daca trebuie sa am inca contractul valabil ca sa pot sa-l dau in judecata sa-mi obtin banii).
Cum spuneam...eu pot sa obtin de acum ordinul judecatoresc de evacuare si sa-l dau in judecata pentru recuperarea banilor, sau trebie sa astept pana la expirarea contractului?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu asociatia de proprietar eioan eioan Stau in chirie intr-un imobil aflat in patrimoniul primarii. Primaria la evacuat conform sentintei judecatoresti ptr debit restant la chirie dar fostul ... (vezi toată discuția)
Chirie restanta safir159 safir159 Daca o societate x are spatiul inchiriat, iar aceasta la randul ei il subinchiriaza lui y si constata ca dupa eliberarea spatiului de catre y (ultima ... (vezi toată discuția)