avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare categorie de folosinta teren pasune in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare categorie de folosinta teren pasune in neproductiv

Buna ziua,

Vreau sa transform un teren extravilan pasune in teren intravilan curti constructii,iar OUG 34/2013 restrictioneaza schimbarea categoriei de folosinta cum pot sa trec peste aceasta ordonanta?il pot transforma neproductiv facand un stiudiu de la OSPA?si dupa aceeia sa imi dea cei de la directia agricola avizul de principiu?ce pasi ar trebuii sa urmez?
mentionez ca jumatate din acest teren este o mlastina

Multumesc anticipat
Cu respect
Cel mai recent răspuns: mozes13 , utilizator 15:12, 16 Octombrie 2013
Buna ,
Ati primit vreun raspuns la situatia dvs?! as avea acceasi problema si ma intereseaza solutia.

cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Categorie terenuri mostenite buna ziua. pentru o succesiune, ... andreiandrei andreiandrei Categorie terenuri mostenite Buna ziua. Pentru o succesiune, un teren care este in categoria de folosinta intravilan pasune cum va fi considerat de catre ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre intravilan pasune si intravilan curti constructii mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns,am inceput transformarea unui teren extravilan pasune in intravilan pentru contructii civile.Am ajuns la ... (vezi toată discuția)
Cumpararare teren pasune in vederea construirii valchim valchim Asi dori sa achizitionez un teren in vederea construirii unei locuinte, iar in Certificatul de urbanism (cerut in vederea instrainarii in vederea costruirii de ... (vezi toată discuția)