avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intrebare - al treilea certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intrebare - al treilea certificat de nastere

am pierdut certificatul de nastere original,mi-sa eliberatun duplicat dar l-am pierdut si pe acesta.pentru eliberarea altui certificat de nastere cat timp va dura. am nevoie de acest certificat urgent ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: marionnn , utilizator 16:58, 28 Iulie 2013
Sa mergeti cu cartea de identitate la starea civila de la locul nasterii, de acolo il veti obtine foarte repede. Puteti depune cererea si la locul de domiciliu daca nu mai locuiti in localitatea unde v-ati nascut insa dureaza cam 30 de zile.
Este posibil sa fiti amendat (100 - 200 lei) pentru ca sunteti la a doua cerere.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura in cazul pierderii certificatului de nastere: in cat timp se elibereaza altul sau duplicat/ se plateste sau ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)