cyan a scris:
Codul Muncii nu prevede nicaieri ca o firma sa fie obligata sa despagubeasca un angajat care s-a accidentat din propria neglijenta.
De asemenea, Codul Muncii sau Legea 319 nu prevad un cuantum al unor eventuale despagubiri sau compensatii cu atat mai putin atat ptr victima cat si ptr familie.
Doar in cazul unui contract colectiv de munca in care sa fie prevazute astfel de compensatii se poate lua in considerare astfel de despagubiri dar chiar si in acest caz nu cred ca o firma poate accepta un CCM in care sa fie prevazuta acordarea unor despagubiri in cazul unui AM produs de victima din propria vina. Ar fi un non-sens.
Nici macar firmele de asigurari nu despagubesc pe cineva vinovat de producerea unui accident.
acesta ar fi raspunsul valabil in situatia mea dupa accident? asigurarea inclusa intrun credit care lam avut cu br... nu mau despagubit intrucit eram vinovat de nepurtarea EIP? daca poate sami raspunda cineva .Acum situatia sa schimbat firmele sint gasite vinovate ba mai mult persoana vinovata este lucratorul de linga mine ,undeva am un subiect ,,credite nevoi personale unde descriu asigurarea respectiva .posibil sa supar moderatorul rog sa ma inteleaga si daca poate cineva sami raspunda privitor la asigurare caci despre accidentul de munca nu mai am nevoie de nici o lamurire ,eu miam facut treaba la fel si itm timis ramine organul de cercetare penala(politia) si in final Procurorul va dispune sau nu URMARIREA PENALA ori cum voi cere despagubiri in asa fel incit sami acopere pierderile financiare intrucit am o pensie de invaliditate gr 2 pierderea tot a capacitati de munca de 480lei iar cind lucram aveam 1200 si pina la 65 de ani mai am vreo 14 ,un minor care a luat acum bacul no prins la stat trebuie la cu plata ceo sa fac? habar nam .Poti trai cu 500lei +600 nevastamea si cu ficamea la facultate? grea viata mior facut uni da vor regrete amarnic sper cit de curind Cit am exagerat din februare 2012 si pina in prezent? Toate subiectele deschise de mine SUNT URMARE A ACCIDENTULUI omultime de oameni strinsi impotriva mea care pina la urma datorita insistentelor mele si documentari de la anumiti consultanti gen ,,inspector ssm,, in special Cu ajutorul si indrumarile venite de pe Avocat.net.ro am reusit sa dovedesc acuzele Multumesc avocatnet multumesc d-nule Valeriu multumesc INSPECTOR SSM ,Gigi Popa multumesc tuturor