avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reprezentare. In ce conditii obtin asistenta judiciara ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reprezentare. In ce conditii obtin asistenta judiciara daca nu am venituri suficiente?

Recent am fost fost atacat de doua persoane, unul dintre ei un fost prieten gelos al iubitei mele actuale, care se pare ca nu a trecut peste despartire. Totul sa petrecut in curtea casei, deci avem violare de domiciliu, agresiune fizica la care am si adeverinta de la Medicina Legala, furtul telefonului, plus ca sunt 4 martori care pot depune marturie. Intrebarea mea este, cum as putea, sau unde as putea cere reprezentare in justitie din partea unui avocat dat fiind ca nu imi permit sa-mi angajez unul. Poate ca si comision din daunele ce le voi cere? Unde as gasi asa ceva in Arad?
Cel mai recent răspuns: Numantere Deloc , Avocat 16:13, 29 Iulie 2013
mergeti la serviciul de asistenta judiciara de pe langa baroul arad ( cautati pe net baroul arad si mergeti acolo sa va indrume spre SAJ ) si doamnele va vor da niste acte sa le completati.daca sunteti minor atunci primiti din start avocat din oficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu Atonn Atonn Buna ziua, Sunt avocat de putin timp si as dori sa stiu cum se poate deveni avocat din oficiu. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu incepatorius incepatorius a mai fost postat, stiu, dar va rog nu stergeti. Il pun si aici, pentru ca de fapt aici este locul lui, in primul forum nu era vizualizat de cine trebuia cu ... (vezi toată discuția)
Pentru avocat din oficiu raluk_s raluk_s buna ziua As dori sa va intreb daca am nevoie de o cerere pentru a cere un avocat din oficiu?:-/ Multumesc (vezi toată discuția)