avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Mutare punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Mutare punct de lucru

Buna ziua, sunt cosmetician si sunt PFA. As dori sa ma lamuriti, pe cat posibil, ce acte sunt necesare pentru mutare punct de lucru. Spatiul pe care vreau sa-l inchiriez se afla la parter de bloc. Proprietara salonului are contract de comodat cu proprietarul spatiului , si eu la randul meu am facut contract de comodat cu proprietarul spatiului. De la Reg. Com. mi s-a cerut in prima faza contractul de comodat , rezilierea contractului de inchiriere de la vechiul pct. de lucru si acordul vecinilor. Ulterior mi-au comunicat ca nu mai au nevoie de acordul vecinilor si ca le trebuie extras de carte funciara. Acum imi spun ca nu le trebuie extras CF si ca trebuie certificat de urbanism.Nu mai inteleg nimic.#-o#-o#-o
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 07:54, 30 Iulie 2013
De ce sa aveti nevoie de certificat de urbanism, daca punctul de lucru intentionati sa-l deschideti la parterul unui bloc ? Unde este construit acest bloc ? Pe camp ? In mod normal, ar trebui sa aveti dovada spatiului si acordul vecinilor (acel formular completat si stampilat la asociatia de proprietari/locatari aferenta blocului respectiv). Sa intelegem ca blocul a fost construit fara certificat de urbanism, autorizatie de construire, etc. etc. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament Narcis Alexandru Narcis Alexandru Detin 2 apartamente la parterul unui bloc pe care vreau sa le inchiriez la diverse societati (contabilitate, servicii, avocati, etc). Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Firma ContSters61319 ContSters61319 pentru un punct de lucru care functioneaza intr-o farmacie trebuie sa pun o firma vizibila din exterior. mentionez ca acest punct de lucru functioneaza pe baza ... (vezi toată discuția)