avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Reclama OPEL
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Reclama OPEL

Este ingrozitor de agresiva si de enervanta. Rog administratorii sa faca ceva in acest sens astfel incat sa pot naviga coerent pe site. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 20:06, 27 Iulie 2013
Instalati un program antireclame gen AdBlock. Este bun si pentru orice site care are reclame cum ar fi ziarele on-line.
Buna idee.
Chiar este enervanta reclama cu opel plus ca incerci sa o inchizi si iti cam da batai de cap.
Inteleg ca reclamele aduc bani, dar totusi la fiecare click pe care il fac pe site trebuie sa inchid de fiecare data reclama.
Intradevar, reclamele de genul acesta deranjeaza si nu ar trebui acceptate de catre administrator...dar capitalismul genereaza lacomie multa...
NU cred ca este vorba de lacomie ci de profit ca in orice afacere. Nu este nimeni obligat sa intre pe un site daca este deranjat de reclame sau de continut. Este aceeasi situatie ca si in cazul posturilor tv. Nu iti place unul ai telecomanda la indemana. Daca televizorul are telecomanda, bineinteles!:)
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor pentru inconvenient, luni sau cel tarziu marti se va rezolva problema.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclame in site - sunt deranjante? Alin Popescu Alin Popescu Deschid aceasta discutie pentru ca ne intereseaza foarte tare in ce masura gasiti reclamele existente in Avocatnet.ro ca fiind foarte deranjante. De asemenea, ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor viruseaza computerele dandanaua dandanaua De cand s-a schimbat portalul, in momentul in care il deschid imi intra automat si niste site-uri idioate cu reclame sexi, jocuri si altele asemenea. De cateva ... (vezi toată discuția)
Spaþiul verde din jurul blocului aura 48 aura 48 Bună ziua, Aş vrea să ştiu dacă preşedintele blocului are dreptul să închidă cu lacăt, limitînd accesul proprietarilor în spaţiul verde din ... (vezi toată discuția)