avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reviziuire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reviziuire

Am dori sa facem o cerere de revizuire. Noi suntem parti vatamate.

Daca aducem noi martori, am inteles ca daca II CUNOSTEAM atunci ... instanta ne respinge cererea cu motivarea ca "am fi putut sa-i aducem mai inainte"

Ce fel de martori trebuie sa fie? Sa fi auzit intamplator de ei sau cum ?

Alte discuții în legătură

Judecat fara drept de aparare monicm81 monicm81 fratele meu este arestat si condamnat definitiv.el a depus o cerere de revizuire in luna februarie.acum a primit la camera o pronuntare in care spune ca ... (vezi toată discuția)
Studiere dosar de avocat la parchet fara ca sa reprezinte vreo parte din dosarul penal solutionat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma intereseaza sa fac copii xerox dupa un dosar aflat la parchet dupa ce il voi studia pentru a formula o cerere de revizuire. Clientul meu nu a fost parte in ... (vezi toată discuția)
Respingere cererea de revizuire SIE SIE Casa de asigurari a pierdut tot. Dar a facut cerere de revizuire prin dosar nou la Curtea de Apel. Cum procedez pentru a-i fi respinsa actiunea de revizuire. ... (vezi toată discuția)