Am intentat divort dupa 20 ani casnicie .Avem 2 copii un minor de 15 ani si unul major de 18 ani.Locuim cu chirie intr-o locuinta ANL-titularul apartamentului sunt eu.In actiunea de divort am cerut ca sotul meu sa fie evacuat pe motiv ca ma hartuieste verbal si deseori ma loveste.Deasemenea avem 2 credite de nevoi personale impreuna-unul 20.000 euro in care sunt eu coplatitor ,al doilea pe care l-a facut sotul fara stirea mea 10 000 euro-si nu am semnat acest credit.Din primul credit am cumparat o masina pe numele meu, in valoare de 5000 euro-atat.Restul banilor i-a cheltuit sotul meu nejustificat. Vreau sa stiu daca sotul are vreun drept de a locui in continuare in apartament , si cum se va imparti creditul(de 20 000), in cazul in care cere partajul, si doresc sa-mi pastrez masina in continuare/
toate aceste dezbateri trebuie facute in instanta si aveti nevoie neaparat de ajutor de specialitate.Nu incercati singura, nu functioneaza....:rolleyes:
Culmea e ca el este politist...am sunat o data ..i-a vorbit seful lui si l-a calmat dar nu am depus plangere.Acum sunt curioasa cate sanse am cu plecatul lui din locuinta in care stam cu chirie si cum se import creditele ,de care vorbeam adineori
Mostenire
chiliman
sotia cu soacra au avut un ap inainte sa ne casatorim pe care l-au vindut in timpul casatoriei noastre bani i-am cheltuit eu si sotia infiintind 0 firma luind ... (vezi toată discuția)