avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA: cod CAEN pentru comercializare piese ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA: cod CAEN pentru comercializare piese auto

Buna ziua!
As dori sa deschid o firma pentru a comercializa piese auto,insa fara sa le tin pe stoc(clientul vine si comanda si o predau direct acestuia).AS DORI SA STIU ce cod caen este corespunzator acestui comert si ce e mai avantajos sa infiintez!
Va multumesc,si astept raspunsurile dvs.!
Cu stima,
Roxana H.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 06:50, 29 Iulie 2013
Mai avantajos ar fi un PFA; Contabilitate mai simpla, nu se plateste impozit pe dividende, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)