avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesiune teren domeniu public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesiune teren domeniu public

Ce se intampla in cazul in care un ofertat se prezinta la o concesiune si nu are mentionata in ofertat finaciara valoarea investitiei ce urmeaza a fi facuta pe terenul respectiv? Mentionez ca valoarea redeventei este prezentata.

Alte discuții în legătură

Redeventa danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Pentru o licitatie la care vreau sa particip unul din criteriile de atribuire arata astfel: 1 Pretul ofertei 10.00% Descriere: Redeventa - se ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu si fals cri174 cri174 am facut o sesizare la politie despre intocmirea de catre o primarie in anul 2004 a unui contract de concesiune cu o persoana fizica. am scris ca, nu s-au ... (vezi toată discuția)
Act concesiune teren Adrilo16 Adrilo16 Buna ziua, detin un teren luat in concesiune pe 25 de ani. Contractul a fost facut in 1994, Insa recent am primit o instiintare pe care nu o pot intelege.. ... (vezi toată discuția)