avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie conducere sef serviciu voluntar pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie conducere sef serviciu voluntar pentru situatii de urgentã

Întrebare:
Sunt șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU)al unei primării .
Chiar de la angajare am primit o indemnizație de conducere de 15 % din salariul de bază, deoarece aceasta este prevăzută în Regulamentul de organizare și funcționare a SVSU din comună, aprobat prin hotărâre a consiliului local și avizat de inspectorul general al inspectoratului județean pentru situații de urgență. După cum suntem încadrați în COR, titulatura este ”șeful serviciului voluntar pentru situații de urgență”- deci șef de serviciu. Am 16 voluntari în subordine, cu contracte de voluntariat semnate de primar și înregistrate la secretariat, conform legislației care vizează activitatea serviciilor voluntare pentru situații de urgență.
La controlul din iulie 2013 al Curții de conturi s-a stabilit că nu aveam dreptul să iau această indemnizație și sunt obligat să restitui peste 4000 lei, corespunzător perioadei 2010- 2013.
Cum pot ataca această decizie, ținând cont că la nivel județean majoritatea șefilor SVSU beneficiază de această indemnizație de conducere.
Vă rog să fie un răspuns documentat și nu numai o părere cum ar trebui să fie. Mă puteți contacta și pe adresa de e-mail adriancamiiordache@yahoo.com . Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Drepturi si obligatii zama cristian zama cristian Buna ziua. La ce drepturi (prime, sporuri, indemnizatii) are dreptul un angajat al unei primarii ce este incadrat ca Sef SVSU? Intreb asta deoarece acestea se ... (vezi toată discuția)
Sef svsu-statut,incadrare,salarizare primariaagapia primariaagapia Buna ziua.Unde se incadreaza aceasta meserie,conform noii grile de salarizare.De ce,avindu-se in vedere cerintele tot mai mari si importanta ce se acorda in ... (vezi toată discuția)
Sef svsu = functionar public? svsu svsu Sunt angajat de trei ani ca sef de serviciu voluntar pentru situatii de urgenta intr-o localitate din Romania. Conduc acest serviciu care are in componenta un ... (vezi toată discuția)