avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

drepturi si obligatii

Buna ziua. La ce drepturi (prime, sporuri, indemnizatii) are dreptul un angajat al unei primarii ce este incadrat ca Sef SVSU? Intreb asta deoarece acestea se acorda, cum se spune,dupa ureche. Factorii de decizie in ziua de astazi, sunt interesati de aspecte ce ii privesc nemijlocit, pentru altele este simplu sa ridici din umeri. eu sunt platit cu salariul de baza plus sporul de vechime. Chiar nu am dreptul la nimic altceva? Primarul ar vrea sa ma ajute dar nu stie cum, cei ce stiu nu vor, si tot asa.
Daca eu sunt platit pentru 8 ore/zi si o situatie de urgenta se produce in afara orelor de program mai sunt obligat sa prestez actiunile ce se impun? Sunt singurul personal angajat si nu voluntar.Daca am in subordine 44 voluntari, cu contracte de voluntariat, am dreptul la indemnizatie de conducere? Daca titulatura este SEF SERVICIU de ce nu se tine cont de aceasta? Eu nu sunt personal militar dar conditiile de angajare sunt, conform legii, similare cu a serviciilor profesioniste, activitatea pe raza mea de competenta fiind identica. In ce constau eceste conditii similare?Va multumesc si astept un raspuns.

Alte discuții în legătură

Ce salariu are un sef svsu la inceput de cariera? mariusvasile mariusvasile stie cineva cam ce salar ar avea un sef svsu la inceput de cariera? (vezi toată discuția)
Sef svsu-statut,incadrare,salarizare primariaagapia primariaagapia Buna ziua.Unde se incadreaza aceasta meserie,conform noii grile de salarizare.De ce,avindu-se in vedere cerintele tot mai mari si importanta ce se acorda in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie conducere sef serviciu voluntar pentru situatii de urgentã iordacheadrian iordacheadrian Întrebare: Sunt șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU)al unei primării . Chiar de la angajare am primit o ... (vezi toată discuția)