avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce salariu are un sef SVSU la inceput de cariera?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce salariu are un sef SVSU la inceput de cariera?

stie cineva cam ce salar ar avea un sef svsu la inceput de cariera?
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 11:07, 3 Mai 2012
S-a mai scris pe acest forum despre aceasta problema. subiectul era asa:Subiect: Salarizare Sef SVSU. Eu dau exemplu ce a scris atunci un utilizator :"
Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 lei brut la 901 lei brut,am fost trecut ca si referent III,nu beneficiez de nici un spor la salariu(in afara celui de vechime in munca)si as dori sa stiu daca incadrarea mea a fost facuta corect, atit ca salariu cat si ca incadrare pe post,la ce sporuri as avea dreptul, tinandu-se cont de specificul postului (situatii de urgenta),ca am 44 voluntari in subordine, ca am absolvit o institutie de invatamant superior.

Va multumesc

P.S. Nu beneficiez de salariu de merit,de prima de vacanta, fiind personal contractual."

460 lei in perioada cat veti fi debutant (6 luni), dupa, undeva 540 lei. Depinde si de incadrare, S sau M. In principiu, nu va asteptati la mult mai mult.Posibil sa difere un pic sumele (sporul de vechime), dar undeva cam pe acolo va veti situa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare sef svsu zama cristian zama cristian Sunt Seful SVSU dintr-o primarie,la data angajarii aveam studii medii, am absolvit ,intre timp, o facultate de stat (admin.pub),mi s-a marit salariul de la 788 ... (vezi toată discuția)
Spor la salariu personal contractual mopeda mopeda buna ziua, sunt salariat contractual la o primarie sef serviciu voluntar situatii urgenta , am obtinut in luna iulie o diploma de licenta si intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)