avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren gratuit de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren gratuit de la primarie

Buna ziua. Primaria acorda unei persoane un teren gratuit pentru constructie casa. Persoana in cauza nu are bani de constructie si vrea sa "vanda" terenul altei persoane. Se poate?exista vreo lege? Multumesc
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 00:04, 2 August 2013
Cum a oferit primaria terenul cel gratuit, cu ce titlu?
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
adelaida_07, utilizator
ca ajutor pentru oamenii fara locuinta
Cu ce fel de document?
Aveti act de proprietate dat de primarie?
Are conditii puse in acel document? De exemplu sa nu fie instrainat pe o perioada de timp?
Este dat in concesiune?
Ce fel de acte au facut pe acel teren?Comodat ,concesiune?Nu cred ca primaria le-a facut cadou terenul printr-un contract de vanzare-cumparare.
nu....probabil comodat sau concesiune cu obligatia de a construi in termen de 1 an.....vreau sa stiu daca se poate vinde

Alte discuții în legătură

Legea15 roxi17 roxi17 Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema cu banca costycostel costycostel Am un credit la Banca la care am facut o reesalonare, la primul contract nu am avut nici o IPOTECA MOBILIARA iar la noul contract de reesalonare mi sa atasat o ... (vezi toată discuția)