avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata credit

Am luat un credit de la o societate nebancara de 3000 lei in luna iunie.Problema este ca am ramas fara loc de munca acum 2 saptamani si as dori sa rembursez tot creditul acestei societati.Intrebarea mea este daca se pot returna banii si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 08:14, 1 August 2013
Sigur ca se pot returna banii, este si cea mai buna optiune.
mergeti la ei, cereti rambursarea anticipata. Solicitati sa va dea o adresa cu suma ramasa de plata. o achitati si depuneti si o cerere de rambursare anticipata.
Pana in momentul de fata nu am platit nimic din credit fiind prima luna de rata.Ce ma sfatuiti sa fac ,dat fiind faptul ca au sediul in Bucuresti.Am sunat la relatiile cu clientii si mi s a spus ca nu pot rambursa toti banii.Legal au dreptul sa imi accepte cererea de rambursare anticipata?
Conform OG 50/2010 sunt obligati sa va permita rambursarea anticipata.
Le trimiteti o adresa in care solicitati rambursarea anticipata si virati banii in contul in care au cerut sa le faceti plata.
Puteti rambursa creditul ,trebuie sa vorbiti cu ei.Nu le convine sa platiti tot imprumutul pentru ca nu mai percep dobanda lunara din care castigau de asta nu vroiau sa platiti dar puteti plati .
Trebuie sa cititi contractul de credit, sa vedeti in ce conditii puteti rambursa integral tot creditul. Cu siguranta trebuie sa platiti ce va dobanda pentru plata anticipata, insa institutia respectiva n-are cum sa va refuze plata anticipata. Interesul lor este sa va tina cât masi mult timp cu banii, deoarece pentru ei acestea înseamnă câştiguri mai mari.

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata redenumit "comision prestari servicii" la banca transilvania Florin1968 Florin1968 Buna seara, am avut un credit la banca Transilvania pe care l-am refinantat cu un credit de la Raiffeisen. In momentul cand am mers la banca pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)
Restituire dobanda anticipata tataru ana tataru ana In noiembrie 2009 am incheiat un contract de imprumut cu ipoteca cu o societate nebancara de tip CAR , platind la acea data o dobinda anticipata de aprox.4500 ... (vezi toată discuția)