avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa de infiintare a popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa de infiintare a popririi

Firma la care lucrez a primit de la Finante o astfel de adresa, in suma de 2300 lei, reprezentand datorii CAS din 2010 pe care eu le am, de cand eram PFA. Verificand declaratiile depuse, am ajuns la concluzia ca cei de la CAS nu au luat in calcul o declaratie de venit rectificativa pe 2010, depusa in 2011 la Finante (fie nu am dus-o eu la CAS, fie am dus-o si nu au inregistrat-o ei). Cum rezolv aceasta situatie pentru a nu imi lua din salariu cei 2300 lei? Daca fac contestatie judecatoreasca se opreste poprirea pana la solutionarea problemei? Sau sa merg la CAS si sa achit datoria ramasa (caci am o datorie de 150 lei doar) si sa anunt Finantele pentru a stopa poprirea?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Oprire pe salariu ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara Daca salariul de la firma care lucrez imi intra in contul care e pe numele sotiei,cand vine oprire pe salariu mai poate sa mi puna,am si o pensie ... (vezi toată discuția)
Notificare anaf neplata contributii la pfa voicudamian voicudamian Buna ziua, Am primit azi 14.12 notificare ANAF sector 6 privind nedeclararea CAS si CASS pentru veniturile din 2018. Subsemnatul sunt PFA si pensionar din ... (vezi toată discuția)
Popriri abuzive pfa inactiv PP9728BA PP9728BA Buna ziua! In 2015 mi-am deschis un PFA.Dupa 3 saptamani de activitate mi-am depus declaratia 210 parca la AFP Mures , iar dupa o luna jumate contractul de ... (vezi toată discuția)