avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata spitalizare victima accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata spitalizare victima accident rutier

Buna ziua
In cazurile de vatamare din accidente rutiere de ce se constituie parte si spitalul daca victima internata este asigurata la stat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:47, 30 Iulie 2013
Spitalul se constituie parte civila intr-un proces penal (accident de circulatie) pentru ca sa-si recupereze cheltuielile ocazionate de spitalizarea victimelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate - cheltuieli spitalizare in caz de accident sergiumihaescu sergiumihaescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani si jumatate am avut un accident langa Turnu Severin. Am fost internat o noapte la spitalul judetean ... (vezi toată discuția)