avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Deplasarea minorului din alta tara inapoi in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Deplasarea minorului din alta tara inapoi in Romania

buna ziua,sunt divortata,am un copil de 16 ani ,este in grija mea si de curand i-am facut procura cu data limitata sa mearga la tatal sau in italia ,copilul mai vrea sa mai stea o saptamana dar data se expira,ce pot sa fac??
Nimic, sa vina o saptamana mai tarziu ca nu-i o problema.
si trebuie neaparat sa se intoarca cu cine a plecat?
si e de ajuns numai C.I.a minorului?
va multumesc pentru raspuns

[ pt a completa un mesaj, folositi functia editeaza, multumesc]
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
Pai in declaratie nu ati scris actul cu care va calatori copilul ?
Cu cine pleaca si cu cine se intoarce ? Au plecat deja ?
a plecat deja de 3 zile cu soferul firmei de transport,
a fost o problema la vama ,ziceau ca trebuie si hotararea de divort si declaratie de la tata din Italia
dar tatal nu m-a informat si era sa imi lase copilul in vama,pana la urma s-a rezolvat

era vorba sa se intoarca cu tatal dar acesta nu mai e disponibil si i-am zis copilului sa se intoarca tot cu acel sofer,ca e trecut in declaratie

Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
gi-jane2, moderator
daca ati trecut un insotitor in declaratie, sa se intoarca tot cu ala.

Alte discuții în legătură

Raspuns urgent mayanov mayanov sunt casatorita de 5 ani jumate nu sunt divortata dar intentionez sa divortez ,am plecat cu copilu in italia ,pe baza problemelor familiale,in curand o sa imi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)