avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de atac

In cazul in care doresc sa atac o hotarare pronuntata de Tribunal avadn ca obiect reziliere contract,care este calea de atac si in ce termen pot s-o exercit(de la comunicare sau pronuntare?)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:55, 16 Martie 2009
De regula, o cale de atac se promoveaza de la comunicarea hotararii judecatoresti. De la aceasta regula, evident, exista si exceptii.

Dati mai multe detalii, in special despre ce tip de contract este vorba.
Despre un contract de concesiune; pretentiile banesti cerute au fost de 4.500 lei(acestea au fost solicitate in instanta,precum si anularea unei decizii de reziliere a contractului).
Sper ca nu gresesc, dar calea de atac este recursul in 15 zile libere de la data comunicarii. Dar calea de atac si termenul in care o puteti promova le puteti afla:
-fie din arhiva instantei, consultand condica de sedinta;
-fie de pe site-ul Ministerului Justitiei, portalul instantelor judecatoresti;
-fie atunci cand va este comunicata hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
"in pronuntare" aft_adriana aft_adriana La ultimul termen in procesul de divort judecatoarea a spus \"in pronuntare\" ce inseamna, cat dureaza pana primesc ceva scris? se pronunta si asupra pensiei ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)