avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... REDOBANDIRE PERMIS AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

REDOBANDIRE PERMIS AUTO

Buna ziua! Am o intrebare. Mi-a fost anulat permisul pentru conducerea sub influenta alcoolului. Anul aceasta pe 19 decembrie fac 1 an de la intrarea deciziei judecatoresti definitive. Intrebarea mea este: Pot sa fac dosarul inainte de aceasta data sau macar sa ma programez mai devreme pentru a da traseul imediat dupa data de 19 decembrie si intre timp sa dau sala pentru ca am inteles ca acuma se programeaza dupa 2-3 luni ca sa dai traseul. Daca am avut toate categoriile, pot sa le redobandesc o data pe toate sau esalonat ?Pentru redobandire se mai plateste scoala de soferi sau se cumpara ore pentru acomodare pe masina de examen? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:37, 29 Iulie 2013
Nu se admite dosarul inainte de trecerea termenului de un an de la ramanerea defintiva a hotararii judecatoresti.
Nu se plateste scoala si nici nu se cumpara ore.
Obtinerea categoriilor se face esalonat.

Mai multe informatii gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat ContSters293253 ContSters293253 Buna ziua! Am o intrebare. Mi-a fost anulat permisul pentru conducerea sub influenta alcoolului. Anul aceasta pe 30 octombrie fac 1 an de la intrarea deciziei ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere auto 1 vasile_sz vasile_sz Daca la un sofer ia fost anulat permisul acum 7-8 ani , dupa un dosar penal cu condamnare la inchisoare ptr. conducer sub influenta alcoolului si parasirea ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)