avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare Ordonanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare Ordonanta

Buna ziua am si eu o intrebare am facut plangere inpotriva unei ordonante am fost la proces la data si ora trecuta in citatie dar din lipsa de probe sa amanat mi-au zis ca inca nu a venit probele de la parchet si sa ma prezint pe data de 01.07.2013 si ca a doua oara nu mai imi vine citatie acasa,intradevar dosarul era gol il cerusem inainte sa inceapa sedinta intrebarea este la ce ora sa ma duc?este aceasi ora si camera ca data trecuta sau difera si daca da cum aflu?
Cel mai recent răspuns: ContSters292831 , utilizator 09:04, 30 Iulie 2013
Va prezentati la data indicata de judecator.
Sala si ora raman neschimbate daca nu vi s-a indicat in sedinta o alta ora de incepere a sedintei de judecata sau o alta sala.
Va multumesc frumos pentru raspuns o zi buna va doresc......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot amana judecata la sfarsitul listei de judecata ? paraschiv.ionel paraschiv.ionel Buna seara . Va rog sa ma ajutati cu un sfat . Pe 22.06.2011 am termen de judecata la ora 8.30 , eu nu pot ajunge la ora aceea , nu am aparator in acest ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala furt. Andrei7778 Andrei7778 In aprilie 2018 am savarsit o fapta de care nu am fost, nu sunt si nu voi fi mandru niciodata. Am sustras un bun dintr-un magazin si mi s-a intocmit dosar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! cred ca am avut parte de un abuz si as vrea sa stiu ... Constantin.Ax. Constantin.Ax. Buna ziua ! Cred ca au avut parte de un abuz si as vrea sa stiu unde pot sa ma adresez. Am un dosar penal (conducere sub influenta alcoolului) de aproape un ... (vezi toată discuția)