Buna seara .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat .
Pe 22.06.2011 am termen de judecata la ora 8.30 , eu nu pot ajunge la ora aceea , nu am aparator in acest proces , si doresc sa mut judecarea spetei la sfarsitul listei de judecata.
Cum pot sa procedez in acest caz ?
Va multumesc mult prntru sfaturile pe care le voi primii .
Formulati o cerere pe care o depuneti la arhiva instantei de judecata maine prin care solicitati strigarea cauzei la sfarsitul sedintei de judecata, motivat de faptul ca nu va puteti prezenta dimineata si motivati de ce.
O datati si semnati si aveti grija sa indicati pe cerere numarul dosarului si termenul de judecata.
Si cam la ce ora va imaginati dv ca se va striga ''sfarsitul listei de judecata''? Daca programul Judecatoriei este de la 8 la 4 sa nu va imaginati ca judecatorul va sta in sala de judecata pana va ajunge ultimul programat pe lista...
Va lua mai intai amanarile, vor mai fi si altii care nu vor fi in sala la ora trecuta in citatie, respectiv 8.30 (pe toate citatiile emise de acel complet este trecuta aceeasi ora), unii vor lipsi si asa se va ajunge la sfarsitul listei mai repede decat va imaginati si va veti trezi cu cauza suspendata.
Mai bine faceti o cerere de amanare pentru angajare aparator sau daca nu doriti amanare, solicitati judecarea cauzei in lipsa.
Cum adica nu sta judele3 pana la ultimul de pe lista? Dar ce face, pleaca pe la jumatate?
Evident ca sta, chiar daca asta inseamna ora 8:45, 13 sau 19!!!
Sigur, ideea e ca nu se stie niciodata care e ora ultimului strigat.
Nu am spus ca nu sta pana la ultimul de pe lista. Conteaza si numarul de dosare pe care completul le are in ziua respectiva si sunt situatii cand sedintele incep la 8.30, iar la 11 deja nu mai este nimeni in sala...
Va multumesc mult pentru sfaturi . Mult noroc in continuare
Alte discuții în legătură
Plingere judecator?
leusan
La o anume instanta (judecatorie) am vazut ca exista o practica prin care nu se respecta ordinea dosarelor ci judecatorii striga mai intii cauzele care au ... (vezi toată discuția)