La o anume instanta (judecatorie) am vazut ca exista o practica prin care nu se respecta ordinea dosarelor ci judecatorii striga mai intii cauzele care au aparator (avocat) desi la ordine este sa zicem dosarul 10 dar fara aparator judele striga pe 15 care are avocat.
Nu considfer normal pentru ca am stat pt anularea unui act 6 ore desi aveam nr de ordine 5.Am solicitat de trei ori judecarea la ordine dar fara niciun raspound.Cine raspunde de asa ceva si unde putem face sesizare.
Stiu ca instantele sunt foarte aglomerate din cauza numarului mic de judecatori, lipsa salilor de judecata si alte asemenea cauze.
Nu va suparati ca judecatorul a strigat mai intai cauzele cu avocati, pentru ca este posibil ca un avocat sa mai aibe alte dosare, in aceeasi zi la o alta instanta si nu poate sta 2-3 ore degeaba intr-o sala.
Cam asta este viata avocatului sa astepte destul de mult timp intr-o sala de judecata.
Speram, intr-un viitor nu prea indepartat, ca citatiile sa nu mai fie toate pentru ora 8.30 sau 9.