avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot amana judecata la sfarsitul listei de judecata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot amana judecata la sfarsitul listei de judecata ?

Buna seara .
Va rog sa ma ajutati cu un sfat .
Pe 22.06.2011 am termen de judecata la ora 8.30 , eu nu pot ajunge la ora aceea , nu am aparator in acest proces , si doresc sa mut judecarea spetei la sfarsitul listei de judecata.
Cum pot sa procedez in acest caz ?
Va multumesc mult prntru sfaturile pe care le voi primii .
Ultimul programat pe lista ce inseamna?

Paraschiv.ionel, reveniti sa ne spuneti ce ati facut. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere judecator? leusan leusan La o anume instanta (judecatorie) am vazut ca exista o practica prin care nu se respecta ordinea dosarelor ci judecatorii striga mai intii cauzele care au ... (vezi toată discuția)
Amanare fara discutii Corina Dina Corina Dina Inaintea primului termen intr-un litigiu in care am calitatea de parat am studiat dosarul si am constatat ca reclamantul a depus , o data cu raspunsul la ... (vezi toată discuția)
Cauze la aceeasi ora, complete diferite Corina Dina Corina Dina Reprezint societatea ( comerciala ) in 3 cauze care au primit termene in cunostinta in aceeasi data , la aceeasi ora estimata , doua la un complet , una la ... (vezi toată discuția)