avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Despre Listele electorale 2012. Ce institutie e ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Despre Listele electorale 2012. Ce institutie e obligata sa pastreze listele electorale?

Ce institutie este obligata sa pastreze listele electorale (primari si consilieri) asa cum au fost depuse in timpul alegerilor din 2012?
As putea sa cer eliberarea unoi copii in baza accesului liber la informatia de ordin public?
Am fost nedreptatit ca si consilier si pentru a ma apara aratand ca am fost "sarit" trebuie sa atasez la dosar aceasta lista.
De la judecatorie (listele cu consilieri au fost depuse acolo conform procedurilor) mi-au spus ca obligatia lor este de a pastra 3 luni aceste liste dupa aceea nu-mi pot garanta ca le mai gasesc dar... eu sa depun totusi cererea... :)


Va multumesc

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Alegere consilier local iovitadrian iovitadrian As dori sa stiu cum sunt alesi consilierii locali, mai precis ce procent trebuie intrunit. (vezi toată discuția)