avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minor

buna ziua! sunt casatorita d 2 ani sh 2 lunii am 23 d anii am un copil d 11 luni si nu ne intelegem tot timpul ceartaa numi lasa niciun bann...eu pur si simplu mi am riscat viata am cezariana si sunt bolnava d epilepsie dar in scgimb nu am mai facut crizee de multt multii anii asi sp!...vrem s divortam si el vrea sa mi ia copiluu eu nu am venit sunt casnica ma ocup de copil deocamdata stau la casa parinteasca renovata e totul ok...!!dar parintii luii au baniii si vrea k orice pret sa mi ia copilu..!!mie teama mie extrem d fricaa ca numai eu ma m chinuit k ell ??snt sanse a a imi luat baiatu??
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 15:57, 30 Iulie 2013
Conform noului cod civil autoritatea parinteasca se exercita in comun.
Nu va poate spune nimeni care va fi rezultatul procesului.... depinde de probele administrate si de intelegerea judecatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj caldararucathy caldararucathy buna ziua ma numesc caty sunt casatorita de 8 ani si avem ampreuna un baietel de 7 ani. daca divortez as vrea sa mi se ancrediteze copilu, dar eu as pleca la ... (vezi toată discuția)
Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Divortul fratelui meu in care e inclus si un copil minor kmy30 kmy30 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva solutii referitoare la ceea ce va voi povesti.fratele meu este in pragul unui divort care pare cam ... (vezi toată discuția)