avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si partaj

buna ziua ma numesc caty sunt casatorita de 8 ani si avem ampreuna un baietel de 7 ani. daca divortez as vrea sa mi se ancrediteze copilu, dar eu as pleca la mama si nu prea as avea conditii an comparatie cu el.baietelul meu sufera de epilepsie de la 7 luni iar sotul meu nici macar nu stie ce tratament are copilu asa de mult la interesat.iar casa an care locuim este construita de 4 ani ampreuna cu mine dar anca nu are acte pe ea. as avea eu vreun drept la casa chiar daca nu are acte;? sau mi se poate incredinta copilul daca nu prea am conditii? el a mai fost casatorit de 3 ori cu acte si mai are 2 copii din alta casatorie dca divortez as dori sa nu plec fara nimic dupa 13 ani si cu un copil bolnav iar tatal lui sa asi traiasca viata linistit alaturi de amante. va multumesc pt antelegere astept un respuns. o zi buna va doresc
Cel mai recent răspuns: caldararucathy , utilizator 15:30, 8 Iunie 2012
Veti avea un drept asupra casei aceasta fiind construita/ cumparata in timpul casatoriei, chiar daca actele nu sunt gata. Copilul va ramane la dvs, atata timp cat aveti un venit si un acoperis deasupra capului.
eu sunt casnica nu am nici un venit iar la servici nu mam dus pt a sta cu copilul fiind bolnav si mereu cu el prin spitale iai casa este construita pe terenul mamei lui ia la randul ei neavand succesiune dupa ce ia murit sotul. este o mare incurcatura si nu stiu ce sa fac unde sa ma duc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intezicerea amantei de a intra in contact cu copil Otilia76 Otilia76 Nu de mult am aflat ca sotul meu are o amanta,Eu insarcinata atunci in luna a patra,si cu un baietel de 7 ani,mi-am intebat sotul ce ae de gand si mi-a raspuns ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casniciei nascut in strainatate adelangelo adelangelo Locuiesc in spania si de 9 ani nu mai traiesc alaturi de sotul meu.in acesti ani am nascut un copil dar cu alt barbat,el fiid tot roman.in timp ce eram gravida ... (vezi toată discuția)