avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intezicerea amantei de a intra in contact cu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intezicerea amantei de a intra in contact cu copil

Nu de mult am aflat ca sotul meu are o amanta,Eu insarcinata atunci in luna a patra,si cu un baietel de 7 ani,mi-am intebat sotul ce ae de gand si mi-a raspuns ca nu enunta ;la amanta,va amane cu noi de dragul copiilor.Eu m-am suparat si l-am impachetat sa plece,A si plecat,Eu spunandu-i ca poate sa vina si sa fie cu baiat cand vrea,poate sa-l ia cu El oriunde cu exceptia ca amanta sa nu fie cu Ei.N-a fost o p[roblema pana acum,dar au plecat la mare si a vrut sa ieie cu el copilul.Nu i-am dat voie.Intrebaea e ...pot sa-i interzic amantei sa fie in contact cu baiatul,copii mei?Mentionez ca si amanta are un baiat de 12 ani,pe care la parasit...si din spusele sotului ei e o doamna fara scrupule,avand multi amanti langa sot.
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 14:34, 27 Iulie 2014
Nu puteţi împiedica tatăl copilului dvs. să-şi ia copilul în vacanţă şi nici să-l ducă în anturajul său, prieteni, familie sau amantă şi nu are relevanţă câţi amanţi are amanta :)
Dacă era un bărbat mai hotărât, putea să ia băiatul de 7 ani fără să vă întrebe, nu aţi fi avut ce-i face, are aceleaşi drepturi faţă de minori ca dvs. şi la fel va fi şi după ce divorţaţi legal, dacă ajungeţi acolo.
daca nu divortati si - mai ales! - nu dovediti ca amanta e un pericol pt copil nu puteti interzice asa ceva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort sistabilire program vizita minor ContSters91672 ContSters91672 Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Momentan ma aflu in proces de divort cu sotul meu pentru ca am aflat ca el are o amanta de mai bine de un an de zile. ... (vezi toată discuția)
Divort, custodia copilului si ordin de protectie annamaria1993 annamaria1993 buna, am si eu cateva intrebari in legatura cu divortul si cu custodia copilului. as dori sa stiu daca in urma divortului pot avea custodia numai eu. am un ... (vezi toată discuția)
Amanta ii face copil soțului G-ana G-ana Buna. Am o întrebare, dacă soțul face copil cu amanta in timpul căsătoriei si pe copil il recunoaște concubinul ei( amantei) soția poate sa o dea in ... (vezi toată discuția)