Buna ziua. Am si eu o intrebare.: pentru bilantul la 30.06.2013, ce anexe trebuiesc si daca bilantul mai trebuie vizat de un expert contabil, la fel ca cel de la 31.12.2012. Multumesc
Raportarile contaile la 30.06.2013, nu sunt insotite de niciun fel de anexa. Ele cuprind formularele 10, 20 si 30.
In ce priveste semnarea raportarilor contabile, acestea semnate de persoanele in drept stabilite de prevederile legii contabilitatii nr.82/1991, cuprinzand si numele in clar al acestora.
Astfel, pot semna raportarile contabile urmatoarele persoane:
- directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie, potrivit legii;
- persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Precizez ca prin alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie se intelege orice persoana angajata, potrivit legii, care indeplineste conditiile prevazute de Legea 82/1991, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Economist contabil
victorn
A-s dorii sa stiu daca am terminat fac. de stiinte ec.specializare contabilitate si sunt angajat la o societate com pot sa intocmesc bilantul..s-au trebuie sa ... (vezi toată discuția)