avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa, procedura
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa, procedura

O societate la care avem calitatea de creditor a intrat in insolventa.
S-a adus o harie pentru adunarea creditorilor din care reiese ca suntem de acord cu ( confirmarea administratorului financiar, desemnarea comitetului creditorilor, prezentarea situatiei debitorului..) la o anumita sedinta ca urmare a notificarii privind deschiderea procedurii de insolventa, notificare pe care nu am primit-o.
Este ok sa semnam asa o hartie?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 13:51, 1 August 2013
Buna ziua,

Cel mai probabil s-a comunicat convocarea pentru adunarea creditorilor. Dvoastra in calitate de creditor trebuie sa va trimiteti opinia in legatura cu ordinea de zi. Puteti sa fiti sau nu de acord cu aceste propuneri.
Pe de alta parte trebuie sa stiti ca hotararile vor fi luate cu votul majoritatii, in functie de valoarea creantelor.
Daca sunteti deja inscrisi la masa credala atunci ati luat la cunostinta notificarea pe care spuneti ca nu ati primit-o altfel nu stiati de insolventa.
Atunci cand ati aflat de posibilitatea de a va inscrie la masa credala, din acelasi document, ati aflat si de adunarea creditorilor.
Nu este obligatoriu sa semnati procesul verbal in special daca nu ati fost prezent la sedinta.
In cazul in care creanta dvs. nu este de natura sa rastoarne hotararea adunarii nici administratorul judiciar nu este afectat de absenta. Daca sunteti de acord cu cele inscrise in PV puteti semna documentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata dupa declararea insolventei mary_luk mary_luk Sunt creditor la o SC aflata in insolventa pe care am chemat-o in judecata la doua saptamani dupa ce i s-a admis cererea de insolventa, eu neavand cunostinta ... (vezi toată discuția)
Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Adunarea creditorilor caprice caprice Buna ziua, in calitate de creditor la o societate comerciala care are o creanta fata de noi, in urma participarii la masa credala am primit din partea ... (vezi toată discuția)