avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept la somaj

De anul trecut din Oct lucrez 20h/luna pana in Noiembrie 2014. Voi avea dreptul la somaj
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 31 Iulie 2013
pai si atunci de ce ne ia atatea bani .......Din moment ce acele 20 sunt facute pe 1 luna.....
Contributia la somaj este de numai 0.5% din 852 lei, restul sunt retinerilro sunt : Contributia la Asigurarile Sociale (CAS- 10.5%), Contributia la Asigurarile Sociale de Sanatate (CASS - 5.55), Impozit pe venit 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj cristanciu cristanciu Am lucrat 30 ani la o firma privata,de unde am plecat pe 10 mai prin acordul partilor. Pe 20 mai m-am angajat la o alta firma pana pe 30 iunie,cand mi s-a ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj TomaFrantica TomaFrantica Am decis sa suspend firma de la 1.07.2013 . Sunt administrator cu contract de munca de 4 ore . Popt beneficia de somaj ? (vezi toată discuția)
Somaj crsr crsr buna ziua, sunt agent vanzari cu contract pe 3luni, acesta prelunginduse de 4 ori, totalizand 15 luni lucrate. de curand , am fost anuntat ca nu se mai ... (vezi toată discuția)