avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai poate inmatricula prin partaj?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai poate inmatricula prin partaj?

Am vazut azi ,ca cei de la guvern vor da ordonanta de urgenta ca sa nu se mai poata inmatricula prin partaj. Stiu ca OUG intra in vigoare de la data publicarii in monitorul oficial,pana la publicare prin cate etape trece si in cat timp se publica in MO?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 08:37, 31 Iulie 2013
E vorba de OG, nu OUG (Guvernul nu poate da OUG intre sesiuni parlamentare) si intra in vigoare la momentul publicarii in MO. Fiind o OG, se duce direct de la Guvern la MO.

Modificarea intră în vigoare la 1 septembrie 2013.
Multumesc.Sa inteleg ca mai repede de 30 zile nu intra in vigoare/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari legislatie ssm marianadavid marianadavid Modificarile facute prin Hotărârea Guvernului nr. 767/2016 au intrat deja in vigoare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa auto emilia92 emilia92 buna seara,am si eu o problema si v-as fi recunoscaoare daca ar putea sa ma ajute cineva.este vorba de inmatricularea prin partaj a unui autovehicul;(stiu ca ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa nr. 16/2013 pentru modificarea ºi completarea legii nr. 571/2003 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Dupa cum se stie in ultimul timp tot mai mulet persoane au \\" fentat \\" taxa de timbru la inmatricularea unei masini prin metoda partajului ... (vezi toată discuția)