avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii panificatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii panificatie

Ce autorizatii sunt necesare pentru productia painii? Interpretez corect ca odata cu obtinerea certificatului constatator (de la ORC) prin care am declarat ca indeplinesc toate conditiile de functionare, toate organele abilitate pot veni ulterior in control pentru verificarea conformitatii celor declarate, eu intre timp putand sa demarez activitatea? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Avize pentru funcionarea firmei iulia_stoia iulia_stoia am obtinut certificatul de inregistrare de la ORC , actul constitutiv, certificatul constatator pentru firma cu ajutorul unui avocat. Si acum ma intreb daca ... (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)