Buna ziua.As dori si eu o informatie.Acum 1luna si jumatate am fost surprins la volan conducand cu 1,18 alcool pur in aerul expirat.Am fost si la recoltarea probelor biologice la spital , apoi a 2a zi am fost sunat de politie pentru a merge si semna un proces verbal si o declaratie,lucru pe care l-am facut.Problema este ca de atunci nu ma mai cauta nimeni,nu stiu nimic de dosar iar avocatul nu mi-a spus mare lucru .Nu stiu ce sa fac? Multumesc anticipat .
Eu am fost prins cu 0,41 mg/l in aerul expirat (la ora 00:10), iar la INML am avut 1.0 mie (ora 00:40 - la prima proba) si respectiv 0.75 (ora 01:40 - a doua proba). Ofiterul de la cercetari penale a zis ca trebuie o recalculare, iar acum astept rezultatele acesteia.
Nu am avut un sfatuitor care sa-mi zica ce trebuie sa declar pe loc si la audierea de la Politie/Cercetari Penale (cand am baut, ce am baut si cat etc.)
Am declarat ca am baut in dupa-amiaza precedenta, in timp ce mancam, intre 18:00 - 18:30, niste vin alb fara apa (200 ml) si bere (1000 ml). Nu am specificat ce am mancat.
Am 98 kg si 1.75 metri.
Recalcularea asta o sa-mi ajute la ceva ?!
Am sanse sa scap numai cu 3 luni suspendare + amenzile de rigoare (penale sau nu) ?
Sunt la prima abatere pe tema asta si am colaborat cu politistii.