Buna ziua,
Acum un an si jumatate am contractat un credit de nevoi personale , am platit o parte iar restul nu am mai putut plati si mi sa trimis dosarul la executor cu o anumita suma. intrebarea este urmatoarea:
Din ce este compusa suma trimisa de banca la executor?
E normal ca banca sa trimita doar partea restanta si apoi sa faca din nou cerere de executare la restul banilor? adica din trei in trei luni trimit la executor spre executare?
In hartia de executare depusa la executor scrie ca trebuie sa platesc toata dobanda la creditul restant plus penalitatile la dobanda restanta rata principala ;i comision de administrare.
Eu din cate stiu se trimite la executor suma restanta ? asi dori o explicatie ca ce mi sa sus de la banca ma lasat in ceata si se pare ca noi romani trebuie sa ramnem prostiti de tot?
Asi dori un raspuns urgent.
Va multumesc.
Este posibila si aceasta modalitate. Sa fiti executat doar pe ceea ce este restant. probabil ca daca nu veti ajunge la zi , perseverand in neexecutarea obligatiilor de plata, vor declara intregul credit scadent anticipat.
Nu inteleg unde e prosteala. In faptul ca nu va platiti creditul? In faptul ca banca incearca sa aiba prejudicii cat mai mici generate din faptul ca nu va mai executati obligatiile asumate?
eu am intrebat cum se trimite la executor se trimite partial datoria fata de banca sau total inteleg ca trebuie sa platesc datoria dar ce si cat nu mi se pare corect sa mi se trimita esalonat datoria
sunt de acord sa platesc suma restanta prin executor si penalitatile datorate pana la data cand ma executa executorul
dar nu de faptul ca din trei in trei luni se trimite la executor ca normal ca nu pot sa platesc de doua ori odata poprire plus giranti si inca o data sa merg la banca sa platesc ratele in curs asta e prosteala pe fata sau si dumneavoastra sunteti de partea rofitorilor bancari...
Cred ca va aflati intr-o eroare de perceptie. Puteti spune ca platiti de doua ori, doar daca este vorba de acelasi lucru, de aceeasi obligatie de plata.
Sunteti executat pentru ratele scadente, dar asta nu inseamna ca ratele ce vor deveni scadente in viitor nu trebuie sa le mai platiti.
Daca veti consulta scadentarul, veti vedea ca aveti lunar de plata o anumita suma. Nu este aceeasi plata, repetata ci sunt obligatii de plata distincte. In fiecare luna aveti o obligatie noua de plata.
Asadar, nimeni nu va executa de doua ori.
e normal sa se trimita la executor doar partial suma de plata nu toata suma , iar in suma de plata platesc atat comision + donanda +penalitati iar la executor platesc la fel din trei in trei luni platesc executorul fiindca asa sa cerut, ru consider ca setrimite la executor o singura data suma restanta compusa din rata capital +dobanda +penalitati +restul de credit ramas nu sa fie trimis din trei in trei luni la executor , e normal asa
inteleg ca nu mi/am platit datoria si trebuie sa latesc , nu contest acest lucru si imi asum responsabilitatea dar nu inteleg de ce se procedeaza asa
Sigur.
in plus, este in avantajul dumneavoastra.
Daca s-ar declara intregul credit scadent anticipat, s-ar calcula penalitati la toata suma ramasa de plata din credit. Acum se calculeaza doar la ratele scadente.
Sunteti nerabdator sa platiti penalitati mai mari, asta considerati dvs a fi prosteala?