avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... obligatiile furnizorilor de servicii de comunicatii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

obligatiile furnizorilor de servicii de comunicatii electronice

Daca pe raza unei unitati administrativ-teritoriale exista mai multi furnizori de servicii de comunicatii electronice, ce documente trebuie sa detina pentru a putea opera intr-o unitate administrativ-teritoriala si care sunt obligatiile financiare daca ele exista ?
Cel mai recent răspuns: prunul , utilizator 15:29, 31 Iulie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul mfp nr. 1460/2012 ºi procedura de rectificare bugetarã  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]În Monitorul Oficial 0750 din 06.11.2012 a fost publicat Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 1460/2012 de aplicare a prevederilor art. 35 alin. ... (vezi toată discuția)
Autorizare societate pentru fiscalizare dias23ro dias23ro Buna ziua! Am un S.R.L. si as dori sa pot fiscaliza si eu case de marcat, ma puteti ajuta cu pasii de autorizare pentru fiscalizare ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca exista obligativitate cu privinta ... dahnuka dahnuka Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligativitate cu privinta la existenta unui contract de salubrizare la o casa de vacanta. Se invoca legea 51/2006 si ... (vezi toată discuția)