avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligativitate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligativitate cu privinta ...

Buna ziua,

As dori sa stiu daca exista obligativitate cu privinta la existenta unui contract de salubrizare la o casa de vacanta. Se invoca legea 51/2006 si 101/2006 republicata.

Raspuns prestator:
Menţionăm că populația care are domiciliul/reşedinţa, casă de vacanță în raza unităţilor administrativ-teritoriale din zonele de operare sunt obligate să încheie contract de prestare a serviciului de salubrizare.
Tinaand cont de prevederile legale amintite opozabile ambelor parti, nu putem da curs solicitarii dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: dahnuka , utilizator 20:18, 14 Iulie 2022
Conform decizii CE si nationale,pentru fiecare proprietate ,autoritatile locale detin obligatia sa incheie contracte individuale furnizare servicii de salubritate
Nu prea inteleg....Eu am contract cu un prestator de servicii de salubritate (persoana juridica, nu autoritate locala....gen Rosal,Urban,Rebu,Supercom,samd...) si vreau sa il reziliez, iar acesta imi zice ca nu se poate, ca sunt obligata sa am un contract de salubritate incheiat(presupun ca au monopol pe zona).As vrea sa stiu daca este stipulata aceasta obligativitatea la nivel de persoana privata in legile mentionate
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2022
dahnuka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un apartament intr-o casa din zona 11 iunie si as dori sa ... gheous gheous Am un apartament intr-o casa din zona 11 iunie si as dori sa il vand. Pentru a il putea vinde am nevoie de cadastru,iar pentru cadastru am nevoie de certifical ... (vezi toată discuția)
Contract salubritate corinuta corinuta Unitatea unde lucrez a aprobat prin negociere directa incheierea contractului de salubritate cu unica firma de salubritate din localitate. Cine trebuie efectiv ... (vezi toată discuția)
Administratie locatari/condominiu bobby2323 bobby2323 Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de salubritate, pentru o Asociaitie de Proprietari, daca DA, atunci in baza carei legi sau HG ? Multumesc (vezi toată discuția)