avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am un apartament intr-o casa din zona 11 iunie si as ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am un apartament intr-o casa din zona 11 iunie si as dori sa ...

Am un apartament intr-o casa din zona 11 iunie si as dori sa il vand. Pentru a il putea vinde am nevoie de cadastru,iar pentru cadastru am nevoie de certifical fiscal de la taxe si impozite. Am vrut sa scot certificatul si m-am lovit de faptul ca trebuie sa am dovada incheierii contract de salubritate si dovada achitarii taxei de salubrizare. Eu am domiciliul in sector 2,am contract cu Supercomul. Este normal sa am contract si cu Rosal care este pe sectorul 4? Mentionez ca la adresa nu locuiesti nimeni,de fapt apartamentul este gol,lumina,gaze,apa fiind debransate. Multumesc anticipat pentru mesaje.

Alte discuții în legătură

Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea certificatului ... cmunteanu46 cmunteanu46 Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea certificatului fiscal de furnizarea contractului de salubrizare si de dovada achitarii taxei de salubrizare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari/ intretinere maxemilian maxemilian Buna ziua, Va rog, sa-mi spuneti ce cheltuieli ale Asociatiei de Proprietari nu ar trebui sa le platesc daca nu locuieste nimeni in apartament. Mentionez ... (vezi toată discuția)