avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea certificatului ...

Primaria sectorului 4 conditioneaza eliberarea certificatului fiscal de furnizarea contractului de salubrizare si de dovada achitarii taxei de salubrizare la zi. Acestea se obtin de la administratia blocului (in cazul meu). H.C.L.S.4 nr. 176/14.07.2022 pentru completarea H.C.L.S.4 nr. 50/12.04.2021 privind instituirea taxei speciale de salubrizare “ Beneficiarii serviciului public de salubrizare au obligația de a face dovada încheierii contractului cu operatorul de salubritate autorizat, potrivit legii, să presteze serviciul de salubrizare pe raza Sectorului 4 al Municipiului București și respectiv a achitării taxei de salubrizare la zi, pentru toate operațiunile și serviciile asigurate de către Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale Sector 4, Direcția Mobilitate Urbană Sector 4, Direcția Administrarea Domeniului Public, Direcția Generală de Urbanism și Amenajarea Teritoriului și Direcția Autorizări din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 4”. Este legal ? - normal nu pare a fi
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2023
cmunteanu46, utilizator
Cel mai recent răspuns: cmunteanu46 , utilizator 16:01, 25 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta un puz? avas avas Buna ziua, Detin un imobil in sectorul 4 si cu ceva timp in urma am constatat ca drumul de acces de la imobil la soseaua publica a fost parcelata in loturi cu ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuală, important! Florentinaif Florentinaif In plangerea contraventionala am trecut ca parat doar: Serviciul de Circulație pe Drumurile Publice, irecția Generală de Poliție Locală. In Intampinare ... (vezi toată discuția)